Recruitment Workation 2021

Recruitment doe je samen

Wordt zichtbaar als recruiter en zorg dat kandidaten jou weten te vinden en zelf gaan solliciteren

5 dagen compleet in het teken van jezelf ontwikkelen als Recruiter in een prachtige omgeving.

Natuurlijk is er ook genoeg vrije tijd om leuke dingen te doen. Alleen of met de groep. Om nog wat te werken of te relaxen bij het zwembad of tijdens een wandeling.

Programma Recruitment Workation 3 november t/m 9 november 2021

In 5 dagen krijg je maar liefst 5 trainingen waarin we de volgende thema’s behandelen:

 • Bepaal je doelgroep
 • Candidate Persona’s
 • Zichtbaar zijn als Recruiter en werkgever
 • Referral Recruitment
 • Recruitment Marketing de basis

Naast deze trainingen hebben we een intervisie bijeenkomst waarin jij je eigen praktijkcase kunt inbrengen. We gaan met z’n alle brainstormen wat een goede oplossing is voor jouw vraagt zodat jij na de Recruitment Workation hiermee aan de slag kan in jouw eigen recruitment praktijk. Ook krijg je een 1 op 1 coachingsessie waardoor jij een nog beter resultaat kunt behalen.

Wil jij ook meer training in 5 dagen dan in een heel jaar?

Hoe ziet een dag eruit?

Je wordt wakker, stapt uit bed en geniet van het mooie uitzicht op het landgoed van Het Echte Spanje. Je besluit te gaan wandelen, wat yoga te doen of je draait je nog even lekker om. Vanaf 9 uur staat het ontbijt voor je klaar.

10.00 – 14.00 uur

We gaan aan de slag met een training of workshop. Leren, opdrachten doen en oefenen zodat je bij thuiskomst direct aan de slag kunt! Rond 11.30 doen we ook nog wat ‘desayuno’ (het NL 10 uurtje) zodat je tot het warm eten genoeg energie hebt om door te gaan.

14.00 – 18.00 uur
Lunch en Siësta tijd!

De Spanjaarden eten tussen 14.00 en 15.30 uur warm. Aangezien we in Het echte Spanje zijn, wij dus ook! Geniet van de heerlijke Spaanse maaltijd. Daarna kun je lekker tot een uurtje of 6 doen wat jij wilt. Doe een lekker middagdutje in de zon, ga zwemmen of ga lekker zitten werken buiten aan een tafel met een heerlijk uitzicht zodat zowel jij als je kandidaten de beste candidate experience ervaren.

18.00 – 20.00 uur

Van dag tot dag verschilt dit! De ene dag heb je coaching, de andere dag organiseren we een leuk uitje en weer een andere dag bekijk je waar je zelf zin in hebt. Er is in ieder geval genoeg te doen in en om het landgoed zowel relaxed als actief. Van wandelen en zonnen bij het zwembad tot aan paardrijden of de hoogste kabelbaan van Andalusië nemen.

Vanaf 20.00 uur

We nemen nog lekker wat tapas of een salade en sluiten de dag gezellig met elkaar af. Voor de rest is de avond helemaal in te plannen zoals jij dat wilt! Ga je vroeg naar bed of trek je er nog op uit?

De perfecte combinatie voor Recruiters

Leren, werken en vrij zijn in het mooie Spanje

Heel veel recruitment training

In vijf dagen leren wij je de kneepjes van candidate persona’s, zichtbaar zijn met bijvoorbeeld een blog of vlog, recruitment marketing en referral recruitment. Als je terug naar Nederland gaat weet jij hoe je jouw doelgroep bepaalt, onderzoekt en in kaart brengt middels persona’s. En je weet hoe je meer zichtbaar kan zijn als werkgever en recruiter op social media.

Dit is niet het enige… we bespreken praktijkcases (die van jou?) en je gaat met andere recruiters waardoor je veel, heel veel, inspiratie en nieuwe inzichten krijgt.

Wat kun je verwachten van de Recruitment Workation

Ga vijf inspirerende dagen tegemoet waarin je veel gaat leren en jezelf ontwikkelen als Recruiter. Het doel is dat jij thuiskomt met veel recruitment kennis en know-how. En hoe jij dit zelf in praktijk kunt toepassen. Het wordt een week waarin je dus veel gaat leren.

Alle reden om deze week te laten plaatsvinden in het mooie Andalusië in Spanje. Daar hebben we ons eigen landgoed in natuurpark Sierra de Hornachuelos met drie huizen, een buitenkeuken en een zwembad en alle ruimte om te leren én te genieten. Elke dag recruitment trainingen. Een intervisie met andere recruitment vakgenoten, coaching en veel inspiratie.

Dit is de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen als Recruiter en jouw carrière te boosten in de Spaanse zon!

Investering in jouw kennis en ontwikkeling

De Recruitment Workation kost euro 2.199 en bied je maar liefst 5 dagen training. Wil je een eenpersoonskamer? Dat kan! Voor een bedrag van euro 300,– exclusief btw krijg je een eigen kamer tijdens je verblijf bij het Echte Spanje. 

De investering is inclusief:

 • Alle trainingen, coaching en gezamenlijke bijeenkomsten
 • Zes overnachtingen op het landgoed in 1 van de vakantiehuizen
 • Alle maaltijden + 2 (alcoholische)drankjes per maaltijd
 • Onbeperkt (kruiden) water en thee
 • Opgemaakte bedden bij aankomst en handdoeken in de kast
 • WIFI
 • Zwembad
 • Een heerlijk terras met buitenkeuken
 • Voldoende vrije tijd voor eigen invulling
 • Een onvergetelijke ervaring!

Nergens anders vind je de mogelijkheid om in zo’n korte tijd zoveel kennis en inspiratie op te doen!

Boek nu voor 3 november tot en met 9 november 2021

Kwaliteit en aandacht gaat boven alles dus er is beperkt plek beschikbaar. Maximaal 12 ambitieuze Recruiters kunnen deelnemen. Zowel bureau als corporate als zelfstandig (interim) Recruiters zijn welkom. Leren en inspireren doen we namelijk van elkaar. Zorg dat je erbij bent en reserveer NU je plek om in te checken!

Jouw trainers tijdens de Recruitment Workation

Onze trainingen hebben een praktische insteek. Alles wat je leert kun je direct in de praktijk mee aan de slag. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij resultaat kan boeken. Daar helpen wij je graag bij. Zien wij je 3 november in Spanje?
Wij kijken er naar uit!
Hasta Luego, Bianca & Kim

De Recruitment Workation is een samenwerking van